Betonfabriek

 • Een eerlijk en passend advies
 • Zowel kleine als grote opstellingen
 • Maatwerk is geen enkel probleem

MultiBeton produceert een breed scala aan betonproducten in de betonfabriek bij de vestiging in Vianen. In 2014 is deze nieuwe betonfabriek volledig in gebruik genomen voor uiteenlopende projecten. Casco- en kelderwanden, speciale keerwanden, vloerplaten en betontrappen worden onder het KOMO-keurmerk geproduceerd en voorzien van een CE-keurmerk.

Maatwerk snel leverbaar vanuit betonfabriek

In de betonfabriek staan meer dan vijftig stalen tafels. Op de verwarmde stalen tafels kunnen per dag meerdere elementen geproduceerd worden. Ook wordt in de fabriek gebruikgemaakt van speciale maatwerkmallen waarin betonproducten zoals gedraaide betontrappen, balken en bordessen op maat worden geproduceerd. Naast deze maatwerkmallen zijn er ook standaardmallen aanwezig voor de snelle en goedkope productie van eenvoudige rechte steektrappen en keerwanden. Sinds 2014 kunnen we ook voorgespannen vloeren en balken produceren in onze betonfabriek. Prefab betonbouw is ons vakgebied. De ligging van de fabriek, aan het Merwedekanaal, is ideaal voor het transport van grote elementen.

Geniet van de voordelen

Met de flexibele indeling van de nieuwe betonfabriek én een team van vakkundige betonspecialisten is ieder betonproduct snel leverbaar en is maatwerk geen probleem. Het teken- en rekenwerk vindt op het kantoor van MultiBouwSystemen in Soest plaats.

Klik hier voor de BFBN voorwaarden die van toepassing zijn op de levering van betonproducten van onze productielocatie MultiBeton.

  Naam

  Bedrijfsnaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Bericht

  Volg MBS Kelderbouw

  We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

  Contact

  MBS Kelderbouw
  Energieweg 2
  3762 ET Soest

  Postbus 115
  3760 AC Soest

  KvK-nummer: 32096394
  Btw-nummer: NL812441321B01