Waterdichte kelder

 • Een eerlijk en passend advies
 • Zowel kleine als grote opstellingen
 • Maatwerk is geen enkel probleem

Een waterdichte kelder kent uiteenlopende toepassingen. Van een ondergrondse parkeergarage in de binnenstad tot een ruime wijnkelder onder een vrijstaande villa, de mogelijkheden zijn eindeloos. Door gebruik te maken van een prefab kelderbak voorkomt u vele problemen en onvoorziene kosten. Door het uitvoeren van een uitgebreid vooronderzoek weten wij precies wat we op de bouwplaats mogen verwachten. Hierdoor wordt de plaatsing van uw waterdichte kelder snel uitgevoerd.

Laat een waterdichte kelder plaatsen volgens de laatste veiligheidsnormen

Als u ervoor kiest om een waterdichte kelder door ons te laten plaatsen, is uw kelder gegarandeerd 10 jaar waterdicht. Dit is zelfs het wettelijk maximum. Bovendien werken wij te allen tijde volgens de laatste richtlijnen en veiligheidsnormen, zodat de constructie van een waterdichte kelder altijd veilig wordt uitgevoerd. Onze betonfabriek voert echter ook nog andere werkzaamheden en producties uit. Denk bijvoorbeeld aan kelderwanden of reguliere betonbouw.

Kies voor ontzorging van A tot Z

In MBS Kelderbouw vindt u een professionele partner die u bijstaat gedurende het hele proces. Wij ontzorgen u van A tot Z bij het bouwen van een waterdichte kelder. Van het aanvragen van de vergunningen tot het plaatsen van de prefab kelder. Als u vragen heeft over onze dienstverlening, neemt u contact met ons op via 035-5881888. We geven u graag een passende oplossing voor uw ruimtelijke project.

  Naam

  Bedrijfsnaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Bericht

  Volg MBS Kelderbouw

  We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

  Contact

  MBS Kelderbouw
  Energieweg 2
  3762 ET Soest

  Postbus 115
  3760 AC Soest

  KvK-nummer: 32096394
  Btw-nummer: NL812441321B01