MBS Groep

MBS kelderbouw maakt deel uit van de MBS Groep.

Over de MBS Groep

MBS is een familiebedrijf. Opgericht in 2000 door Eric van Schaik en zijn zwager Wim van Looijengoed. Een familiebedrijf met de kernwaarden; ondernemend, betrouwbaar en trots. Maar ook innovatief, duurzaam en kwaliteit. Hier wordt door onze medewerkers iedere dag aan gewerkt. Samen met de opdrachtgever werken we aan prachtige projecten in heel Nederland. Een woning, parkeergarage, stadion, kantoorpand, kelder, hotel, school of zorginstituut moet voldoen aan de juiste kwaliteitseisen, maar biedt vooral ook veel gebruiksplezier. Een product waar de opdrachtgever trots op is, maar waar ook MBS trots op is om aan meegewerkt te hebben.

De organisatie

De MBS Groep bestaat uit: 8 werkmaatschappijen waarvan 2 productielocaties. Bedrijven die niet alleen intensief samenwerken maar elkaar ook aanvoelen, aanvullen en versterken. De MBS Groep telt circa 300 medewerkers. Iedere medewerker is van onschatbare waarde, een schakel waarmee een ijzersterke keten is ontstaan. De dagelijkse leiding is in handen van de directie: Eric van Schaik. Daarnaast functioneert een bevlogen managementteam.

De MBS Groep is een sterk groeiende en innovatieve organisatie die (prefab) betonoplossingen biedt. Wat ons uniek maakt is dat wij niet alleen bouwers zijn maar ook engineers en constructeurs. We denken mee met de klant. De MBS Groep produceert een breed assortiment aan hoogkwalitatieve prefab betonproducten variërend van een betonkelder, betontrappen en keerwanden tot een compleet prefab casco voor de woning- of utiliteitsbouw.

Onze werkmaatschappijen:

Wij bedienen een brede markt en kunnen snel een product leveren dat volledig aan uw wensen voldoet. Wij helpen u graag verder wanneer u op zoek bent naar kelderbouw, putten of waterberging, betontrappen en keerwanden of een compleet prefab casco voor de woning- of utiliteitsbouw. Met onze drie eigen productielocaties kunnen we flexibiliteit, snelle levertijden en een scherpe prijs garanderen.

De MBS Groep is voortdurend op zoek naar gemotiveerde medewerkers die van betekenis kunnen zijn voor en hun ambitie willen vervullen binnen de diverse bedrijven.

Financieel heeft de MBS Groep en de diverse werkmaatschappijen een zeer gezonde positie opgebouwd. De werkmaatschappijen hebben een eigen winstdoelstelling en zijn per onderdeel verantwoordelijk voor het resultaat. De zorgvuldig opgebouwde, sterke positie van de diverse bedrijven in de MBS groep geven een solide plek in bouwend Nederland.

Volg Kelderbouw

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

Contact

MBS Kelderbouw
De Limiet 28
4131 NR Vianen

KvK-nummer: 32096394
Btw-nummer: NL812441321B01

  • Volg Kelderbouw op
MBS Kelderbouw