Kelder bij uw nieuwbouw

 • Een eerlijk en passend advies
 • Zowel kleine als grote opstellingen
 • Maatwerk is geen enkel probleem

Voor een prefab kelder voor onder nieuwbouw schakelt u de hulp in van MBS Kelderbouw! Wij zetten ons in voor zowel particulieren als aannemers, constructeurs en architecten. Vrijwel iedereen die op zoek is naar een kelder voor onder nieuwbouw kan bij ons terecht. Wanneer u ons inschakelt voor kelderbouw, voeren wij het graafwerk uit en verzorgen we de bemaling van het grondwater. Funderen op diverse soorten paalsystemen is voor ons ook geen enkel probleem.

Een kelder onder nieuwbouw laten plaatsen

De ervaren kelderbouwers van MBS Kelderbouw plaatsen een kelder onder nieuwbouw op deskundige en vooral veilige wijze. Hierbij is langdurige kwaliteit en veiligheid gegarandeerd. De juiste kennis en ervaring zijn nodig om een kelder onder nieuwbouw te kunnen bouwen die ook op lange termijn waterdicht is.

Bij MBS Kelderbouw is een kelder gegarandeerd waterdicht voor een periode van wel 10 jaar (dit is het wettelijk maximum). Onze betonproducten en werkzaamheden zijn allemaal gecertificeerd. Wij leveren diverse soorten producten. Een kleine greep uit ons assortiment:

Meer informatie

Onze technische adviseur maakt een analyse van de beschikbare gegevens. Hierbij kunt u denken aan de plaatselijke bodemgesteldheid, de bouwkundige staat van belendingen en de grondwaterstand. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij MBS Kelderbouw en wilt u een kelder laten plaatsen onder nieuwbouw? Neem dan snel contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

  Naam

  Bedrijfsnaam (optioneel)

  E-mail

  Telefoonnummer

  Bericht

  Volg MBS Kelderbouw

  We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

  Contact

  MBS Kelderbouw
  Energieweg 2
  3762 ET Soest

  Postbus 115
  3760 AC Soest

  KvK-nummer: 32096394
  Btw-nummer: NL812441321B01