Tekenwerk

Het tekenwerk voor de kelderbouw wordt bij MBS Kelderbouw intern uitgevoerd door ervaren bouwkundige CAD-tekenaars die weten wat bouwen is. Veelal maken wij de productietekeningen van de kelder vanaf de ontwerptekening van de architect of constructeur. Wij kunnen echter ook vanaf de ontwerpfase meedenken met uw plan en de vergunningstekeningen voor u verzorgen. Voor het tekenwerk maken wij gebruik van Allplan (Planbar).

De productie van de kelder wordt pas gestart als onze tekeningen zijn geaccordeerd door de opdrachtgever/architect. Ook van het kelderdek, eventuele trappen, bordessen, gevelpanelen etc. worden door MBS productietekeningen gemaakt.

Voor de uiteindelijke levertijd is het van belang dat alle benodigde gegevens vóór de start van het tekenwerk binnen zijn. In de praktijk blijkt dat vertragingen bijna altijd te wijten zijn aan wijzigingen en aanpassingen tijdens de werkvoorbereiding. Het is bij prefab bouw belangrijk om alle vereiste gegevens in het voortraject te verzamelen (sonderingsrapport, funderingsadvies, maximale grondwaterstand maar ook de belastingen door de bovenbouw op de kelder). Als de kelder is getekend en berekend, maken wij intern productietekeningen van de wanden en het kelderdek voor de eigen fabriek te Vianen (MultiBeton).
Volg Kelderbouw

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

Contact

MBS Kelderbouw
De Limiet 28
4131 NR Vianen

KvK-nummer: 32096394
Btw-nummer: NL812441321B01

  • Volg Kelderbouw op
MBS Kelderbouw