Particulier

Een slimme investering

Het toevoegen van een kelder aan uw huidige of toekomstige woning is een slimme investering. Op een relatief voordelige manier vergroot u uw woonruimte en voegt u waarde aan uw woning toe. De kelder kan bijvoorbeeld als wijnkelder, kantoor aan huis of parkeerkelder gebruikt worden.

MBS Kelderbouw levert kelders in alle mogelijke afmetingen. Van standaard prefab kelderbakken tot afzinkkelders geschikt voor kelderbouw strak naast bestaande bebouwing. Als particulier is uw bouwervaring mogelijk beperkt waardoor het bouwen van een kelder een uitdagend project kan zijn. Wij helpen u graag om uw droomkelder te realiseren.

Kosten kelder bepalen

Als u in het voortraject wilt weten wat een kelder onder of naast uw woning ongeveer kost, kunt u het beste de beschikbare gegevens van uw plan op een rij zetten en naar ons mailen. Belangrijke gegevens zijn de bereikbaarheid van de bouwlocatie, de grondwaterstand en de manier waarop de belendingen in de omgeving zijn gefundeerd. Ook is het handig om vooraf het bestemmingsplan te onderzoeken om na te gaan of u een bouwvergunning kunt krijgen. Meer informatie over de factoren die een rol spelen bij de hoogte van de kosten van een prefab kelder vindt u hier.

Rol aannemer

Wij kunnen rechtstreeks voor u als particulier bouwen maar in de praktijk zal er ook een aannemer voor de afwerking nodig zijn. Het is mogelijk om de kelder compleet door MBS Kelderbouw te laten bouwen inclusief grondwerk, bemaling, heiwerk etc. tot aan de beganegrondvloer. Wanneer dit gereed is, kan de aannemer verder bouwen.

MBS Kelderbouw is als gespecialiseerde bouwer van ondergronds betonwerk ook voor aannemers de aangewezen specialist. Omdat wij de complete engineering inclusief het tekenwerk verzorgen, vervult de aannemer vooral een coördinerende rol voor de opbouw op de kelder. Het is erg belangrijk dat de bovenbouw waterdicht aansluit op de kelder.

Meer informatie over het bouwen van een wijnkelder vindt u hier.

Meer informatie over het bouwen van een parkeerkelder onder uw woning vindt u hier.

Vraag meer informatie aan of bel 035-5881888

Volg MBS Kelderbouw

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

Gerelateerde pagina's

Bekijk de gerelateerde pagina's

Contact

MBS Kelderbouw
Energieweg 2
3762 ET Soest

Postbus 115
3760 AC Soest

KvK-nummer: 32096391
Btw-nummer: NL8237.12.084.B05