Betonkelders

 • Een eerlijk en passend advies
 • Zowel kleine als grote opstellingen
 • Maatwerk is geen enkel probleem

Bij MBS Kelderbouw bent u aan het juiste adres voor een betonkelders op maat. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte betonnen kelders. Op onze productielocatie produceren we diverse betonkelders op maat. De betonnen kelders van MBS Kelderbouw zijn gegarandeerd waterdicht voor een periode van wel 10 jaar. Dit is zelfs het wettelijk maximum voor betonnen kelders!

Betonkelders voor u geheel op maat gemaakt

Wij leveren betonkelders aan zowel particulieren, architecten, aannemers en constructeurs in heel Nederland. Bij MBS Kelderbouw bent u bovendien bij iedere klus of bestelling verzekerd van maatwerk. De betonkelders worden geheel op basis van uw wensen geproduceerd. Wij hebben al diverse projecten voor verschillende klanten succesvol afgerond, waarbij we betonnen kelders hebben geproduceerd en geleverd. Voordat wij beginnen aan de klus zullen u een offerte op maat geven. Op deze manier weet u waar u aan toe bent. Wij leveren de betonkelders niet alleen, maar kunnen het ook voor u plaatsen. Dit is namelijk een lastige en risicovolle klus die u het liefste overlaat aan een specialist die hier dagelijks mee werkt.

Kies voor een gecertificeerde partner voor uw betonwerken

Uiteraard zijn de betonproducten uit onze betonfabriek alsmede onze werkzaamheden volledig gecertificeerd. Hierdoor bent u te allen tijde verzekerd van uitstekende kwaliteit en veiligheid. Vraag snel naar de mogelijkheden bij MBS Kelderbouw voor de levering van betonnen kelders voor uw project. Of u nu op zoek bent naar prefab betonkelders voor uw nieuwbouwwoning of grote parkeerplaatsen in de binnenstad, wij zijn uw ideale partner!

  Naam

  Bedrijfsnaam (optioneel)

  E-mail

  Telefoonnummer

  Bericht

  Volg Kelderbouw

  We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

  Contact

  MBS Kelderbouw
  De Limiet 28
  4131 NR Vianen

  KvK-nummer: 32096394
  Btw-nummer: NL812441321B01

  • Volg Kelderbouw op
  MBS Kelderbouw