Kelderbouw

 • Een eerlijk en passend advies
 • Zowel kleine als grote opstellingen
 • Maatwerk is geen enkel probleem

MBS Kelderbouw is gespecialiseerd in kelderbouw op maat en heeft vele ervaren kelderbouwers in dienst. U bent bij ons altijd verzekerd van een hoge kwaliteit van onze betonproducten en de werkzaamheden die wij uitvoeren. Veiligheid staat bij ons centraal. Wij bezitten dan ook diverse Kiwa-, KOMO- en VCA-certificaten. Vanuit onze productielocatie in Vianen (MultiBeton) bedienen wij een brede markt en kunnen we vrijwel elk betonproduct voor de kelderbouw snel en voordelig leveren. Als kelderbouwer zijn wij zowel particulieren als aannemers, architecten en constructeurs van dienst met een prefab betonkelder op maat.

Maatwerk is mogelijk bij dé specialist in kelderbouw

MBS Kelderbouw is dé specialist in kelderbouw op maat. Voorafgaand aan het bouwtraject bezoeken we de bouwplaats en voeren we diverse vooronderzoeken uit. Daarna produceren en leveren we de gewenste kelder. Uiteraard verzorgen we ook de plaatsing van onze betonproducten. Onze kelderbouwers houden hierbij altijd rekening met uw wensen, in zoverre de omstandigheden op de bouwplaats dit toelaten. Als kelderbouwer voorzien wij u ook graag van deskundig advies op maat als u een kelder wilt laten bouwen onder een bestaande woning of nieuwbouw. Wij hebben ruime ervaring met het leveren en produceren van uiteenlopende prefab kelders op maat.

Kies voor kelderbouw onder een bestaande woning of nieuwbouw

U kunt door MBS Kelderbouw een kelder laten bouwen onder een bestaande woning en onder nieuwbouw. Voor zowel particulieren als bedrijven zijn wij de ideale partner. Onze kelders zijn gegarandeerd waterdicht voor een periode van wel 10 jaar, het wettelijk maximum. In de meest uiteenlopende omstandigheden kiest u ervoor om ons een kelder te laten bouwen onder elke bestaande woning, maar ook voor nieuwbouw leveren wij de juiste prefab kelders. Bij ons kunt u terecht voor maatwerk, denk bijvoorbeeld aan een:

Een kelder op maat laten bouwen onder een bestaande woning

Een kelder onder een bestaande woning laat u op maat bouwen door een specialist. Daarom schakelt u de hulp in van MBS Kelderbouw. In het verleden hebben wij al vele projecten succesvol afgerond voor klanten in verschillende sectoren, maar ook voor particulieren. Alle gegevens die een rol kunnen spelen bij de bouw van een kelder worden geanalyseerd door onze technisch adviseur. Denk hierbij aan de grondwaterstand, bodemgesteldheid en andere zaken. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze kelderbouwers. Zij beantwoorden graag al uw vragen.

Neem contact op met ons

  Naam

  Bedrijfsnaam (optioneel)

  E-mail

  Telefoonnummer

  Bericht

  Volg Kelderbouw

  We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

  Contact

  MBS Kelderbouw
  De Limiet 28
  4131 NR Vianen

  KvK-nummer: 32096394
  Btw-nummer: NL812441321B01

  • Volg Kelderbouw op
  MBS Kelderbouw