Prefab kelder plaatsen

 • Een eerlijk en passend advies
 • Zowel kleine als grote opstellingen
 • Maatwerk is geen enkel probleem

Wanneer u een prefab betonkelder zoekt én u op zoek bent naar iemand die de kelder kan plaatsen, dan schakelt u de hulp in van MBS Kelderbouw. Wij bieden zakelijke bouwers en particuliere opdrachtgevers innovatieve, ruimtelijke ondergrondse oplossingen op maat. Wij verzorgen daarbij het gehele bouwtraject, van het ontwerp en de vooronderzoeken tot aan het plaatsen op de bouwplaats. De geotechnische advisering, het maken van de monitoringsplannen, de paalfundering, het grondwerk ende bronbemaling kunnen wij eveneens verzorgen. Een prefab kelder van MBS Kelderbouw is gegarandeerd tien jaar waterdicht (wettelijk maximum).

Een prefab kelder, zoals een betonkelder, op maat laten maken en plaatsen

Wij produceren en leveren de gewenste prefab kelder op maat én we verzorgen uiteraard het plaatsen van de betonkelder. Bij MBS Kelderbouw leveren we de volgende kelders:

Wanneer we beginnen aan het bouwtraject, bewaken we de voortgang van het voorbereidings- en uitvoeringstraject. Zo bent u verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid en een strakke planning.

Levering van de prefab kelder

Wanneer u ervoor kiest om een kelder prefab te laten leveren, dan bent u bij MBS Kelderbouw verzekerd van een snelle levering. Het plaatsen van deze prefab kelder is het meest risicovolle gedeelte van het bouwtraject. De prefab betonkelder kan pas geplaatst worden na grondig vooronderzoek. Hierbij kunt u denken aan onder andere:

 • Hydrologisch onderzoek;
 • Explosievenonderzoek;
 • Bodemonderzoek;
 • Funderingsonderzoek;
 • Terreingesteldheidsonderzoek.

Het uitvoeren van dergelijke vooronderzoeken is nodig voor het verkrijgen van de noodzakelijke bouwvergunning voor het bouwen en plaatsen van een kelder. Welke onderzoeken precies uitgevoerd moeten worden, is medeafhankelijk van de locatie waar de prefab betonkelder wordt geplaatst.

Vragen aan MBS Kelderbouw?

Heeft u vragen over de mogelijkheden met betrekking tot een prefab kelder of prefab betonkelder? Neem dan snel contact op door te bellen naar 035-5881888. Wij voorzien u graag van deskundig advies op maat!

  Naam

  Bedrijfsnaam (optioneel)

  E-mail

  Telefoonnummer

  Bericht

  Volg Kelderbouw

  We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

  Contact

  MBS Kelderbouw
  De Limiet 28
  4131 NR Vianen

  KvK-nummer: 32096394
  Btw-nummer: NL812441321B01

  • Volg Kelderbouw op
  MBS Kelderbouw