Prefab kelderwanden

De voordelen van prefab kelderwanden

MBS Kelderbouw produceert in Vianen (MultiBeton) complete prefab betonkelders op maat en massieve kelderwanden voor snelle prefab bouw. Bij een afzinkkelder of traditionele kelder worden de massieve prefab kelderwanden op de keldervloer gelijmd. Deze methode heeft diverse voordelen ten opzichte van een holle wandconstructie of in het werk gestorte kelders:

  1. Een gelijmde verbinding van massieve prefab kelderwanden op een uitgeharde vloer heeft een hogere constructieve waarde.
  2. Prefab massieve kelderwanden worden onder optimale condities in een droge en verwarmde ruimte vlak op stalen tafels gestort. Dit zorgt voor een homogene wand van zeer goede kwaliteit.

Afmetingen van prefab kelders en kelderwanden

Een kelder is in alle afmetingen mogelijk. De kelders die wij realiseren variëren van kleine (prefab) woonhuiskelders tot grote parkeergarages. Kijk bij onze projecten om een beeld te krijgen van de variatie in afmetingen.

Afwerking

De prefab kelderwanden worden op onze productielocatie (MultiBeton) in Vianen vlak gestort op stalen tafels onder KOMO keur. Dit zorgt voor een gladde en strakke afwerking van de prefab kelderwanden aan de binnenzijde. In de wanden kunnen naar wens allerlei voorzieningen voor leidingen worden ingestort. U kunt altijd zelf naar de wanden komen kijken op de fabriek voordat deze op de bouw worden geleverd.

Lees hier meer over de bouwvergunning die noodzakelijk is voor het bouwen van een kelder.

Vraag meer informatie aan of bel 035-5881888

Volg Kelderbouw

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

Contact

MBS Kelderbouw
De Limiet 28
4131 NR Vianen

KvK-nummer: 32096394
Btw-nummer: NL812441321B01

  • Volg Kelderbouw op
MBS Kelderbouw