Kwaliteit

Certificering

Het leveren van uitstekende kwaliteit in combinatie met heldere communicatie staat bij MBS Kelderbouw continu centraal. De benodigde Kiwa en KOMO certificaten, de ISO normering, de CE-markering en onze VCA* certificering onderstrepen de kwaliteit van onze betonproducten.

Meer informatie over onze certificaten

Gegarandeerd waterdicht

De kelders van MBS Kelderbouw worden al ruim twintig jaar gebouwd waardoor wij onszelf met recht deskundig mogen noemen op het gebied van kelderbouw. Onze in het werk gemaakte kelders zijn gegarandeerd waterdicht voor een periode van tien jaar (wettelijk maximum). U ontvangt van ons, na afronding van de betaling, een officieel garantiecertificaat op de waterdichtheid.

Geen lekkage en vochtdoorslag

Het toepassen van geprefabriceerde massieve kelderwanden zorgt voor minimale uitvoeringsfouten. Om de kans op lekkage en vochtdoorslag tot nul te reduceren, wordt op de buitenzijde van de kelderwanden een flexibele, kunststof gemodificeerde 2-componentencoating aangebracht of wordt de kelder op de aansluitingen van binnenuit preventief geïnjecteerd. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door onze gespecialiseerde vakmensen.

Volg Kelderbouw

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten, beurzen en overige op social media.

Contact

MBS Kelderbouw
De Limiet 28
4131 NR Vianen

KvK-nummer: 32096394
Btw-nummer: NL812441321B01

  • Volg Kelderbouw op
MBS Kelderbouw